bruneaustraat 42 | 1755 gooik | gsm 0494 81 30 62 | simon.deboeck@gooik.be | www.simondeboeck.be

DAY AND NIGHT voor Gooikse jeugdverenigingen.

Intens weekend voor Gooikse jeugdverenigingen.

Tijdens het weekend van 10 en 11 oktober organiseert de Gooikse jeugdraad “Day & Night”. Een weekend vol leuks voor jong en oud.

De jeugdraad wil met Day & Night enerzijds de leden en leiding bedanken voor alle inzet en leuke momenten. Anderzijds proberen ze ook de verschillende verenigingen wat dichter bij elkaar te brengen. In hun opzet lijken ze alvast geslaagd te zijn want maar liefst 7 jeugdverenigingen nemen deel aan de verschillende activiteiten.

NIGHT

Zaterdag 17u - late night
Op zaterdag is het jeugdhuis the place to be. De focus wordt vooral op de leiding en verantwoordelijken gelegd. In het jeugdhuis van Gooik krijgen ze de kans om gezellig de voeten onder tafel te schuiven en nadien de hersens te kraken tijdens een quiz. Om de eerste dag af te sluiten koos de jeugdraad voor een fuif met dj’s uit de buurt zoals Tripple Noise en Mike Summer.

DAY

Zondag 14u - 17u

Op zondag worden alle jeugdverenigigen opgetrommeld voor een gezamenlijke zondagmiddag. Ongeveer 250 leden en leiding worden voor een paar uren teruggestuurd naar de middeleeuwen. Die dag wordt de Paddenbroek namelijk omgetoverd tot een middeleeuwse omgeving, waar een strijd tussen 4 dorpen plaats vindt. Leden en leiding kregen in het spel de taak hun dorp te vergroten en zo de streek te overheersen. Het geweldige weekend wordt uiteindelijk afgesloten met een gezamenlijk fairtrade vieruurtje en de bekendmaking van het winnende dorp.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten