bruneaustraat 42 | 1755 gooik | gsm 0494 81 30 62 | simon.deboeck@gooik.be | www.simondeboeck.be

Met belgerinkel naar de Gooikse winkel !

Gooik neemt deel aan de actie "Met belgerinkel naar de Winkel". Wie van 8 mei tot 12 juni met de fiets naar de winkel gaat kan een fiets naar ontwerp van Walter van Beirendonck winnen. Vorig jaar namen ruim 100 Gooikenaars deel aan de wedstrijd.

Nu zaterdag om 10u geven we het startschot aan "Het broodhuisje" in Kester. We demonstreren hoeveel boodschappen je op een fiets wel kwijt kan: meer dan je denkt!



In elk van de 15 deelnemende winkels wordt daar tevens een unieke fietstas verloot. Door tijdens de campagne zeven stempels te verdienen op je spaarkaart, kan je tegen verminderde prijs een exclusieve Walter Van Beirendonck - fietstas bestellen. De Antwerpse modeontwerper tekende vorig jaar speciaal voor de campagne een ‘Smile + Bike’- draagtas. Liefst 16.500 exemplaren werden verdeeld. De tas groeide uit tot een collectors item en kreeg zelfs internationaal heel wat aandacht. Voor de editie 2010 herwerkte Van Beirendonck het model tot een dubbele fietstas. De nieuwe ‘Take a W ride’-tas heeft een inhoud van 37 liter en is gemaakt uit 100% gerecycleerd polyester. De tas is dus ideaal voor grotere inkopen en valt bovendien vrolijk op in het verkeer. Wie vorig jaar geen Van Beirendonck-tas kon bemachtigen, of wie uitkijkt naar een bijpassend exemplaar wordt dus op zijn wenken bediend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten