bruneaustraat 42 | 1755 gooik | gsm 0494 81 30 62 | simon.deboeck@gooik.be | www.simondeboeck.be

Gluren bij de buren.

Inspiratiebezoek in Nederland.


Hoe kan ik mij ontspannen in mijn eigen gemeente? Hoe fietsen kinderen in Groot-Gooik veilig naar school? Hoe kunnen we van Gooik, Kester, Leerbeek en Oetingen leuke, leefbare dorpen met toekomstvisie maken? 

Wil je graag meedenken over de toekomst van Gooik? Wil je graag ontdekken hoe het anders kan? Schrijf je dan in voor onze Dorpen Inspiratie Tocht en trek alvast je wandelschoenen aan! 

Op zaterdag 30 mei stappen we de bus op voor een uitstap naar Nederland en de Antwerpse Kempen. Niet voor een gewone studiereis, wel voor een inspiratietrip. Tijdens de heenrit krijg je meer informatie over thema’s als functionele verbindingen in dorpen, recreatie dicht bij huis en diverse routes in een dorp. 

In Nederland bezoeken we twee projecten, gaande van wandel- en fietsroutes tot creatieve zitbanken en speelruimten. Een laatste stop in de Antwerpse Kempen brengt ons bij een functionele kindvriendelijke wegverbinding.

Op de terugweg zit de trip er nog niet op. Dan gaan we aan de slag met alle nieuwe indrukken die we hebben opgedaan in een denken-doe-sessie. Ons doel: van de bus stappen met een concreet idee voor Gooik.

In een terugkoppelsessie achteraf zullen we alle resultaten van onze inspiration tour bundelen en ze overbrengen aan de deelnemers, maar ook aan wie er niet bij kon zijn. Zo creëren we bouwstenen om aan een concreet vervolgproject te metselen. 

Wat - inspiratie- en denkuitstap naar drie dorpen

Wanneer - zaterdag 30 mei 2015 van 8u30 tot 18u00

Waarom - ideeën opdoen die we in Gooik kunnen toepassen


Voor wie - iedereen met een hart voor Gooik  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten