bruneaustraat 42 | 1755 gooik | gsm 0494 81 30 62 | simon.deboeck@gooik.be | www.simondeboeck.be

Simon wordt 1e schepen in Gooik

















1.012 keer dank

Super bedankt aan de 1.012 kiezers voor de steun. Het tweede grootste stemmenaantal in Gooik, na burgemeester Michel, is met een stijging van ruim 20% een onverhoopt persoonlijk resultaat. Zes jaar werk als schepen van landbouw, milieu, mobiliteit en wonen heeft zijn vruchten afgeworpen.

Het was een mooie en leerrijke campagne. Op een paar weken tijd heb ik een enorme portie informatie en ideeën verzameld, door het luisteren naar de mensen. Vanaf vandaag kunnen we daarmee aan de slag, een grote uitdaging.

1e schepen

Als 1e schepen in de komende bestuursperiode, sta ik met veel goesting verder tot uw dienst. En niet alleen! We hebben met CD&V een mooie nieuwe ploeg opgesteld. 13 gemeenteraadsleden en 6 ocmw-raadsleden vormen een solide basis voor een sterk beleid, ondersteund door een uitgebreid partijbestuur en nog meer supporters.

Op naar 2020

De volgende gemeenteraadsverkiezingen vallen in 2018, maar onze ambitie reikt verder. CD&V heeft een project om van Gooik, Kester, Leerbeek, Oetingen en Strijland dorpen voor morgen te maken. Dorpen waar je met de glimlach thuiskomt. Daarvoor is een innoverend beleid nodig, dat mikt op de toekomst. Op naar 2020 !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten